Nagy bonyodalmakkal folytatódik a közmédia sorozata

Csak színház és más semmi
Vágólapra másolva!
A Csak színház és más semmi is kapott még egy évadot, végre benézhetünk a folytatásba: itt az első előzetes az MTVA sorozatához.
Vágólapra másolva!

Folytatódik a Csak színház és más semmi a Duna TV-n, a közmédia hat részt rendelt meg, az új epizódok ősszel lesznek képernyőn. Kiadták a sorozat első előzetesét, amelyben az olyan, már ismert arcok mellett, mint Schell Judit, Dobó Kata és Csányi Sándor, több új karakter is feltűnik. A rövid videóból egyértelműen kiderül, hogy nagy bonyodalmak lesznek a folytatásban, megcsalásokra mindenképp számíthatunk:

A sorozat a moziban sikeres Csak szex és más semmi vonalán halad, a főszereplők Csányi Sándor és Schell Judit. A sztoriban előbbi rendező, utóbbi ünnepelt színésznő, de persze kapcsolatuk nem konfliktusmentes, hamar kialakul egy szerelmi háromszög, bekavar Lili (Mikecz Estilla). Bár pár fordulat kiszámítható volt, remek színészi alakításokat láthatott a néző, a fiatalok közül Vecsei Miklós, Rovas Rozi is hitelesen hozta a karaktert.

Az első szériát is Kálomista Gábor cége, a Megafilm Service Kft. gyártotta, a folytatásért az állami média 330 millió forintot fizet.