Nem maradunk hisztiző modellek nélkül

topmodell
Vágólapra másolva!
Visszatér az America's Next Top Model, ezúttal a VH1-ra.
Vágólapra másolva!

A nagy kiborulásokat, sírásokat és földöntúli örömöket is mutató America's Next Top Model hosszú története folytatódik, 22 évad után jön az újabb, noha 2015 decemberében úgy tűnt, hogy kifáradt a formátum. Korábban 12 éven át hömpölygött a CW-n, és korábban a UPN-en.

A volt szupermodell, Tyra Banks által életre hívott produkció a várakozásoknak megfelelően teljesített: indulása évében, 2003-ban első lett a UPN nézettségi listáján, és későbbi adóján, a CW-n is több évben volt a legnézettebb műsor, 2011-2012-ben pedig a saját műsorok közül a legtöbb reklámbevételt is hozta a csatornának.

Még a tizedik évadnál is úgy tűnt azonban, hogy a produkciónak csak tévés vonatkozásban van befolyásoló ereje,

a modellszakmát nemigen izgatták fel az innen kikerülő tehetségek.

Az MSNBC például a realityk legnagyobb veszteseiről szóló gyűjtésében is megemlítette a lányokat, azzal a szöveggel, hogy mindegy, ki kerül ki győztesen a versenyből, soha nem lesz belőle a címben ígért híresség, vagyis Amerika következő topmodellje. A formátum azonban világszerte szépen ment, itthon a Cool és a Viasat3 is adott ilyesfajta versengést.

Tyra Banks marad a produkció mellett, mint producer, viszont a reality fennállása óta először kerül sor műsorvezető-cserére. Ízelítőnek pár kép a közelmúltból:

Forrás: CW
Forrás: CW
Forrás: CW
Forrás: CW
Forrás: CW
Forrás: CW
Forrás: CW