A színészek a meztelenséget választották

Walking Dead
Vágólapra másolva!
A Walking Dead legutóbbi részének végén volt némi pucérkodás: mint kiderült, a színészek írták át a jelenetet. Spoileres folytatás!
Vágólapra másolva!

A Walking Dead hatodik évadjánál, a 10. résznél tart, ennek végén összejött Andrew Lincoln karaktere, Rick Grimes régi harcostársával, Michonne-nal, akit Danai Gurira alakít. A reggeli heverészésüket zavarja meg Jesus (Tom Payne), mire mindketten felpattannak, és meztelenül a fegyverért nyúlnak.

Csak összejöttek Forrás: AMC

Mint a TV Line cikkéből kiderül, Angela Kang és Corey Reed eredeti forgatókönyve szerint amikor Michonne felpattan, egy lepedővel takargatja magát, de erre Gurira, aki legalább annyira ismeri a figurát (hiszen ő alakítja), azt mondta, hogy nem tenne ilyet, egyből a kardért nyúlna.

Elő a kardot! Forrás: AMC

Andrew Lincoln úgy emlékezett a forgatásra, hogy ő erre azt válaszolta, hogy Rick sem takargatná magát, hanem egyből és csak a pisztolyt kapná fel. „Úgyhogy a fenékmutogatós jelenet mellett harcoltunk. Nem volt benne a forgatókönyvben, de mindketten azt mondtuk, hogy így akarjuk, hát csináljuk így."