Csobot Adél: Nem könnyű ezekkel az új külsőkkel azonosulni

Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár harmadik szériájában az egykori X-faktor-os Csobot Adél is feltűnik, aki gondolkodás nélkül igent mondott a TV2 felkérésére. Madonnaként jól érezte magát a reklámfilm forgatásakor, de a legnagyobb kihívás egy rekedt hangú, testes férfi énekes megformálása lenne. Az énekesnő az Origónak mesélt.
Vágólapra másolva!

"Nem volt kérdés, hogy milyen választ adok a csatornának, gondolkodás nélkül igent mondtam. Óriási rajongója voltam mindig ennek a műsornak, hiszen annyira más, mint a megszokottak. Nem egy hétköznapi dolog, hogy az ember más bőrébe bújik és mind külsőben, mind gesztikuláció szempontjából utánozza- nem beszélve a hangról, az éneklésről. Nem egyszerű feladat"- mondta el az Origónak.

Még soha nem volt olyan helyzetben, hogy mást kellett volna utánoznia, a színpadot azonban szereti, így kicsit sem izgul az első adás miatt.

Még felfoghatatlan, hogy ilyen feladatok várnak rám, de úgy érzem, passzol hozzám ez a műsortípus. Imádok szerepelni, majd meglátjuk, ezúttal hogy fog sikerülni."

Imád szerepelni, úgyhogy nagyon várja a kezdést Fotó: Life.hu

Mikor a barátai megismerték a plakátokon, jót nevettek a megújult külsőn.

"Nagyon vicces volt Madonnaként pózolni, a szőke haj és a dressz mind érdekesek voltak elsőre. Mókás más bőrében látni magam, de idővel biztosan komfortosabb lesz. Ha látom, hogy másik is mennyire másként néznek ki, akkor én is jobban érzem magam átalakulva- nem könnyű ezekkel az új külsőkkel azonosulni."

"Még nem alakultunk át annyira, mint a műsorban fogunk, hisz az volt a cél, hogy felismerjenek az emberek, de számomra ez is izgalmas volt.

Az lesz a nagy kihívás, ha vékony kiscsajként zömök, mély hangú férfi énekest kell majd utánoznom,

ebbe még bele se merek gondolni. Esélylatolgatásba nem mennék bele, de bízom benne, hogy egyre inkább belejövök majd."

Lesznek komoly kihívások, erre fel van készülve Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Csobot Adéllal hosszabban is interjúzott az Origo, a cikket itt találja. Itt mesél többek közt arról, hogy bár sokszor úgy érezte, többen nem szeretik, mint ahányan rajonganak érte, nem adta fel az éneklést.