Melyik férfi volt a Sztárban sztár legjobb nője?

Pál Dénes
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár színpadán hétről hétre látványos átalakulásokkal találkozhattak a nézők, több esetben bújtak a versenyzők ellenkező nemű előadó bőrébe. A verseny hat férfi versenyzője közül egyedül Nagy Sanyi úszta meg a nemváltást - Pál Dénes és Kökény Attila gyakran cseréltek nemet, de Vastag Tomi, Sipos Peti és Hevesi Tamás is megmutatta magát női ruhában, magassarkú cipőben és kisminkelve. De melyikük volt az idei széria legjobb nőimitátora?
Vágólapra másolva!

Sipos Peti

Az Irigy Hónaljmirigy énekesétől nem áll távol a másik nem utánzása, a zenekari produkciókban is gyakran öltött női ruhát. Sipos Peti a Sztárban sztár második adásában Zoltán Erika bőrébe bújt, akinek ismert slágerét, a Túl szexi lány-t adta elő. A zsűri élvezte a produkciót, magas pontszámmal juttatta tovább az énekest, aki még a szőrtelenítést is bevállalta a tökéletes műsorszámért, és a sok implantátum sem zavarta a ruhája alatt.

Zoltán Erikát élethűen utánozta a Sztárban sztár színpadán Forrás: Istvan Ruff

Hevesi Tamás

Susan Boyle bőrébe bújt Hevesi Tamás a produkció kedvéért, az egyik angol tehetségkutató felfedezettjétől a Nyomorultak című musical egyik dalát adta elő. Bár külsejére több kritikát kapott, a hangjára nem volt panasz. Egy másik alkalommal ismét szoknyát húzott, zöld női szettben vonaglott a földön Rúzsa Magdiként. A Szerelem című romantikus dalt adta elő, Hajós András pedig szép nőnek titulálta.

Rúzsa Magdi szerelmes dalát rózsaszirmok közt énekelte Forrás: EVA/Eva

Vastag Tomi

A második élő adásban kellett női ruhát húznia Vastag Tominak, aki Cher Believe című dalát adta elő. A hosszú szoknyát megúszta, helyette ezüstösen csillogó szettben állt színpadra. Korábban sosem próbált nőt imitálni, ez volt az első alkalom, hogy a másik nem bőrébe bújt. A zsűri szerint nem tud nőiesen viselkedni, látszólag kényelmetlenül érezte magát a színpadon, és ő maga is elmondta a produkció végén, hogy nem ő lett a legszebb nő.

Nem érezte túl jól magát női előadóként Forrás: Istvan Ruff

Pál Dénes

A The Voice győztesének többször is női szerepet osztottak a műsorban, először Karády Katalin örökzöld slágerét, a Hamvadó cigarettavég-et adta el kosztümben, majd Zséda Fekete rúzs című dalát mutatta be a közönségnek. A zsűri többször hangsúlyozta, hogy vékony lábai és fedetlen vállai láttán Pál Dénes tényleg olyan, akár egy nő. A hetedik élő adásban ismét szoknyára váltott, Vastag Tomival Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán szerelmes duettjét adta elő.

Pál Dénes többször is megmutatta magát nőként Forrás: Istvan Ruff

Kökény Attila

Kökény Attila is több alkalommal mutatta meg magát női előadóként, az egyik kiemelkedő produkciója a piros latex ruhában előadott Natalia Oreiro dal volt, hosszú hajjal és műmellekkel állt színpadra. A Vadangyal főcímzenéje mellett Lorreen ismert számát, az Euphoria-t is elénekelte később a döntőben. Láthatóan nem zavarta a méretes paróka és a rengeteg smink, egyedül Conchita Wurst megformálásáról mondta, hogy igazi kihívást jelentett számára.

Nem zavarták a műmellek és a paróka Forrás: EVA/Eva