Két új HD csatorna a magyar piacon

Origo tévécsatornák LifeNetwork OzoneNetwork vezérlője
Vágólapra másolva!
Magyarország legnézettebb közösségi tévéje, az OzoneNetwork és első számú életmódcsatornája, a LifeNetwork már HD-ben – azaz nagyobb felbontásban, szebb kép- és jobb hangminőségben - is élvezhető.
Vágólapra másolva!

Az OzoneNetwork és a LifeNetwork már HD-ben is élvezhető márciustól. A két csatorna már elérhető a Micro-Wave alapcsomagjában, a HFC Networknél, az Ózd kábel és a Lát-Sat kínálatában, de folynak a tárgyalások további szolgáltatókkal is, így hamarosan még több háztartásba bekerülhetnek.

A LifeNetwork elsősorban női nézőket megcélzó életmódcsatorna, de az egész család számára kínál szórakoztató és ismeretterjesztő tartalmakat. Fő témái a fogyókúra, a párkapcsolatok, a gasztronómia, a családi sorozatok, a gyermeknevelés, a meghökkentő orvosi esetek és a kórházrealityk. A tévé nagy súlyt fektet a saját gyártású műsorokra. Ilyen a Jön a baba Hadas Krisztával - mely hamarosan új évaddal jelentkezik -, de saját műsora van Takács Nórának és Katus Attilának is.

Forrás: Origo

A csatorna műsorai közt kiemelt szerepet kapnak a különleges gasztrotartalmak: a vegán Gréta konyhája, a virágos recepteket bemutató Virágkonyha és a Magyarország legjobb éttermeit felvonultató Restaurant.

Madártávlatból, szép képekkel

Az OzoneNetwork az ország legnézettebb közösségi tévéje és első számú zöldcsatornája. Amellett, hogy felhívja a figyelmet a környezetvédelem fontosságára, és bemutatja korunk legfontosabb technológiai vívmányait, kalandsorozatokat és természetfilmeket is műsorára tűz.

Mára a csatorna védjegyévé váltak a „madártávlatos" filmek, amelyek különleges légi felvételeken keresztül mutatják be bolygónk szinte minden szegletét. Az OzoneNetwork gyártotta és tűzte műsorra elsőként e filmek hazai verzióját, a „Magyarország madártávlatból" című négyrészes sorozatot, de több egész estés dokumentumfilm is a csatorna nevéhez fűződik.

A tévé ismertebb arcai között van Kovács „Koko" István és Szebeni István. Utóbbi az Egyenlítő című zöldmagazin műsorvezetője, ami Magyarország legrégebben futó ilyen jellegű műsora.