Így még nem látta Chuck Norrist

Academy Of Arts And Science Hall Of Fame Induction PROFILE 5099747
NORTH HOLLYWOOD, CA - JUNE 26: Actor Chuck Norris arrives at the Academy of Television Arts and Sciences Hall of Fame Induction Ceremony on June 26, 2004 in North Hollywood, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images) *** Local Caption *** Chuck Norris
Vágólapra másolva!
Chuck Norris 75 éves, mi pedig előástunk róla két fotót, amelyeken szakáll nélkül feszít – így azonban fiatalon és idősen is furán hat. 
Vágólapra másolva!

Chuck Norris és Bruce Lee az 1972-es A sárkány útjá-ban játszott együtt, valószínűleg ebben az időben készült a fénykép is. Norris a filmben is szakáll nélkül tűnt fel, és ez volt az egyetlen szerepe, ahol meghalt – Bruce Lee karakterével ugyanis életre-halálra küzdöttek a Colosseumban, a kettejük által közösen koreografált jelenet a mai napig hivatkozási alap a küzdősporttal operáló filmekben.

Bruce Lee volt az egyetlen, aki le tudta verni Norrist Forrás: Bruce Lee Daily

Norrist ma már el sem tudjuk képzelni szakáll nélkül, 2013-ban azonban így is leborotválta, amitől mintha vesztett volna az erejéből is – egy texasi kopó helyett legfeljebb egy olyan magánnyomozónak néznénk, aki eltűnt kisállatok után kutat.

A szakállában lenne az ereje? Forrás: Splash News

Chuck Norris 75. születésnapját ma még külön cikkel is megünnepeljük.