Megvan a legnépszerűbb hazai tévés zsűri

Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
Összesen 13 ezer 832 szavazat érkezett kérdésünkre, olvasóink a legutóbbi Sztárban sztár és a negyedik X-Faktor zsűrijét kedvelték leginkább.
Vágólapra másolva!

Kis túlzással több zenés show és tehetségkutató futott itthon az elmúlt években, mint ahány új, valódi tehetség felbukkan ebben az országban. Egy ilyen műsor megítélése azonban nagyban függ a profin összerakott, jól kiválasztott zsűritagok személyétől is, úgyhogy megkérdeztük az Origo olvasóit arról, hogy melyik volt a kedvenc zsűrijük. A Majka, Liptai Claudia, Bereczki Zoltán, Havas Henrik alkotta Sztárban sztár-zsűri nyert, de a negyedik X-Faktor (Geszti Péter, Alföldi Róbert, Tóth Gabi, Szikora Róbert) is nagyon sok voksot kapott.

Forrás: Origo

A nyolc show-ból a Szombat esti láz 2014-es zsűrije (Jáksó László, Keleti Andrea, Esztergályos Cecília, Csonka András) lett a sereghajtó. Nem szabad elvonatkoztatni attól a ténytől, hogy az igen nézett műsor eleve több voksra számíthat, mint egy gyengébb nézettséggel rendelkező, azaz a fenti lista nem értékmérője vagy rokonszenv-indexe a hazai médiaszemélyiségeknek.

A kereskedelmi tévék zsűrijeit mértük össze, a közmédiából csak A Dalt tettük a listára, annak volt még jelentős nézettsége.