Horgas Eszter: Nem bántam meg a szombati tettem

Ott akarta hagyni a Hungary's Got Talentet az egyik zsűritag, Horgas Eszter tv sztárok
Vágólapra másolva!
Horgas Eszter az aranygombbal erősítette meg a Talamba nevű együttes létjogosultságát a Hungary’s Got Talent show-jában, majd később kiderült, hogy közeli ismerősök, több közös fellépésen vannak túl, és közös lemezük is megjelent -  a szakmai kapcsolatot egyikük sem tagadta, és a csatorna is tudott róla. A zsűritag nem érti, miért nevezi ezt botrányosnak a sajtó, az Origónak reagált az őt ért vádakra.
Vágólapra másolva!

Mikor meglátta a híreket és a negatív kommenteket az eset kapcsán, meglepődött, nem érti, miért baj az, hogy egy tehetséges csapat munkáját ismerte el. "Borzasztóan meglepődtem, először ki voltam akadva, és azóta is nagyon megvisel a dolog. Őszintén vártam azt a pillanatot, hogy megnyomjam az aranygombot. Izgultam, kíváncsi voltam, hogy mikor érzem azt, hogy a látott produkciónak helye van az élő adásban. Valóban ismertem a Talamba együttest, dolgoztunk is együtt, ezt pedig az RTL Klub is tudta. Rögtön jeleztük, nehogy baj legyen belőle. Ők nem mondták, hogy nem jelentkezhet olyan előadó, aki szakmai kapcsolatban állt valaha valamelyik a zsűritaggal, és azt sem mondták, hogy nem szavazhatok.

Az aranygombot azután nyomtam meg, miután láttam, a többiek igennel szavaztak."

Nem érti, miért baj, hogy megnyomta az aranygombot Forrás: RTL klub

"Nem arról van szó, hogy az ismerősöknek igent mondtam. Több olyan jelentkező kapott tőlem nemet, akiket ismertem korábban, tanítványok, kollégák is voltak köztük. Nem az döntött, hogy dolgoztunk már együtt, hanem az, hogy magas színvonalú produkciót nyújtottak. Biztos vagyok benne, hogy az élő adásban is remekelnek majd, de ha nem, akkor annak is hangot fogok adni, mint ahogy tettem korábban más ismerős jelentkezők produkciója kapcsán" - mondta.

Többször volt nehéz helyzetben, mikor ismerős arcok bukkantak fel a válogatón, de állítja, mindig szakmai alapon döntött, senkit nem hozott előnybe csak azért, mert ismerte. "Őszinte ember vagyok, és a műsorban is így léteztem, emiatt voltak konfliktusaim is. Soha nem hazudtolnám meg magam és a szakmám.

Ha a másik három zsűritag nemet mondott volna, én pedig nekik adom az aranygombot, akkor megérteném, hogy valamit sejtenek a háttérben, de a Talamba az egész zsűrit meggyőzte, és remélem, az otthon ülő tévénézőket is, a felvétel közönségének körében hatalmas sikerük volt. Ha még egyszer ott ülnék, újra megnyomnám a gombot, egyáltalán nem bántam meg, hisz nem azért ülök ott, hogy az imidzsemet építsem, hanem hogy őszinte szakmai véleményeket mondjak."