Gáspár Laci drabális nőként büntetett a Sztárban sztárban

Grease, magyar módra
Vágólapra másolva!
Lement a TV2-n a kétrészes döntő első felvonása, a legdurvább a hatalmas transzvesztitának tűnő megasztáros előadása volt, reméljük, Olivia Newton-John soha nem fogja ezt látni.
Vágólapra másolva!

Hétfőn indul a TV2 történetének egyik legdrágább vetélkedője, A Kocka, úgyhogy nem volt meglepetés, hogy a nagy nézettségű, gyakran heteket is nyerő Sztárban sztár elejét ennek promotálására használta fel a csatorna: a négy, versenyben lévő énekes egy nagy kockában dalolászott, miközben Ördög Nóra arcképe is beúszott alulról, hogy mindenki kapcsoljon, senki ne nézzen értetlenkedve. A nagy álszakállal érkező Tilla pedig akkor sem jött zavarba, amikor Majka azon morfondírozott, vajon milyen szőrből készült pamacsot ragasztottak az arcára.

Szandi és Tóth Gabi kettőse Forrás: TV2

Oszvald Marikaként lépett fel Csobot Adél: az operett nincs az ezer kedvenc stílusunk között, de a kismama tényleg remekelt. A mézesmázos művilágból erotikába ment át a show, Shakiraként és Rihannaként vonaglott egy ágyban a mellben megerősített Szandi és a fekete parókában érkező Tóth Gabi.

– viccelődött Majka. Az első körben volt még Gáspár Laci Demjén Rózsi formájában, Presserként pedig Peter Srámeket láthatta a néző, az LGT zenevonatára ült fel Pál Dénessel együtt. Karácsony János is ott volt a produkcióban.

Demjén "Gáspárlaci" Rózsi Forrás: TV2

59,7 százalék „igent" kapott Tóth Gabi az első kör után, ezzel ő állt legcudarabbul, mivel a többiek mind 77 fölött voltak. Nem volt sok ideje ezen morfondírozni, szomorkodni, mert máris színpadra kellett vonulnia Sub Bass Monsterként: mindent beleadott, de a nagy tojás szétesett, amiből kiszállt, így belezavarodva még szöveget is tévesztett. Csobot Adélnak Tunyogi Orsi jutott, Srámek úrfinak pedig Lou Bega, de utóbbi produkcióban négy ragyogó, falatnyi kis ruhában ficánkoló táncosnő ragadta meg inkább a férfinézők figyelmét.

Havasnak is volt egy jó perce Forrás: TV2

„A szörnyek lefekvés előtt benéznek a szekrénybe, hogy ő nincs-e ott" – kommentálta találóan Majka Gáspár Laci roppant szórakoztató előadását. A volt megasztáros a Grease világába csöppenve Olivia Newton-Johnként énekelt és táncikált a Travoltát alakító Kökény Attila mellett, csak épp egy fejjel volt magasabb, és húsz kilóval nehezebb nála, ami sok derűs pillanatot okozott. Eztán újfent állást mutattak, de megint csak a sereghajtót: Tóth Gabi nem tudott elmozdulni a negyedik helyről, de legalább megközelítette egy riválisát.

A harmadik kör előtt kiderült, hogy Gáspár Laci vezet, második Peter Srámek, majd Csobot Adél jön sorban. Tilla az utolsó szegmenst azzal vezette fel, hogy őrült izgalmak lesznek, de végül nem volt semmi, fellépést már nem láttunk, csak a zsűri méltatta a fellépőket, majd ők kijöttek, és vártak türelmesen.

Szerintünk a lányok beletörődtek, hogy Gáspár Laci vagy az ifjú Srámek nyer majd jövő héten

(alighanem előbbi), így csak mérsékelt izgalmat okozott, hogy a legvégére Gabi megelőzte Adélt. Az élen maradt Gáspár Laci, aki ebben a műsorban hetek óta bizonyítja, hogy helye van a magyar szórakoztatóiparban – pláne, hogy a Celeb vagyok legutóbbi évadjában is ő volt a legviccesebb.

Grease, magyar módra Forrás: TV2
Lou Begát most Peter Srámek adta elő Forrás: TV2