Sírás, hebegés, izzadás: Csuja Imre alaposan megbántotta Horgas Esztert

got talent
Vágólapra másolva!
Lement az utolsó válogatóadás a Got Talentből, volt egy kis feszültség két zsűritag között.
Vágólapra másolva!

A Hungary's Got Talent kissé hosszúra nyújtotta a nagyrészt egyforma castingszakaszt, de mindenki fellélegezhet, mert jövő szombattól már élő show-k jönnek, a szerencsétlen, ügyetlen exhibicionisták mellőzésével. A hosszú zsűrizés szellemileg lefárasztotta az ítészeket is, Csuja Imre például többször belekötött Horgas Eszterbe, mondván, a nő rosszul látja a produkciókat, sokszor mond nemet igen helyett, egyáltalán: fura az ízlése. A fuvolaművész láthatóan megbántódott, sírt is egy sort a pihenőszobában, ahol a színész is érezte, hogy feszültség van.

Itt még mosolyognak Forrás: RTL

„Megbántani nem akartam téged, próbáltam tréfásan fogalmazni. Sajnálom, ha rosszul esett, de ebben a feszültségben nem tudok dolgozni" – magyarázta Csuja, aki úgy izzadt, mintha húsz percet ült volna a szaunában.

„Mindenki elmondhatja, amit gondol, de nem kérdőjelezhetjük meg, a másik mit látott, mit gondolt. Nem kérdőjelezheted meg a létem, mert ha ez lesz, akkor felállok és elmegyek. Nem hozhatsz ilyen helyzetbe" – válaszolta a könnyes szemű muzsikus, aki számolta az eseteket: négyszer hozta őt kellemetlen helyzetbe zsűritársa.