Férfi pornósoknak is fizetett Charlie Sheen

Premiere Of Dimension Films' "Scary Movie 5" - Arrivals GettyImageRank2 Celebrities Scary Movie 5 Scary Movie Five
HOLLYWOOD, CA - APRIL 11: Actor Charlie Sheen arrives at the Dimension Films' "Scary Movie 5" premiere at the ArcLight Cinemas Cinerama Dome on April 11, 2013 in Hollywood, California. Jason Merritt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Charlie Sheen nagy bejelentést tett, közölte, hogy HIV-pozitív. Közben megtudhattunk egyet s mást arról is, hogy az elmúlt években miként élte a mindennapjait, a vendégül látott pornósztároknak akár 30 ezer dollárt is leperkált egy-egy buli alkalmával.
Vágólapra másolva!

Korábban írtunk Sheen bejelentéséről, illetve, hogy emiatt perek sora is várhat rá. Most a Daily Mail számolt be arról, hogy a színész hogyan élt az elmúlt két évben, elvonulva a világtól – egy pornórendező mesélt, aki jól ismeri a szakmát, azokat a sztárokat, akik megfordultak Sheennél.

Charlie Sheen 2013-ban, azóta ritkán mutatkozik nyilvánosan Forrás: AFP/Jason Merritt

A lap forrása szerint Sheen válogatás nélkül meghívott nőket, férfiakat és transzszexuálisokat is, egy-egy bulira 25-30 ezer dollárt is fizetett nekik fejenként – jutalékot adott azoknak, akik el tudtak csábítani hozzá egy másik, általa kedvelt pornóst is. A kézenfekvő szexcsaták és a pornónézés mellett a program kokainozásból és Sheen régi filmjeinek újranézéséből állt.

A színész egyébként elég paranoiás lett az utóbbi időben,

a garázsban minden alkalommal egy komplett biztonsági osztag fogadta a vendégeket,

akiknek titoktartási szerződést kellett aláírniuk, és még a telefonjukat is elvették. Sheen az egyik partin már annyira beparázott a cracktől, hogy nem volt hajlandó kijönni a fürdőszobából.

Egy friss kép, az anyjával elment moziba, egy hónap alatt nagyjából ennyit mozdult ki. Tele van ragtapasszal Forrás: Daily Mail

A színész egészségi állapotáról – még a nagy bejelentés előtt – annyit mondott az informátor, hogy aggasztó: az elmúlt két évben alig hagyta el a házát, lefogyott és sápadt, a teste állítólag tele van ragtapaszokkal – miközben a drogokkal nem hajlandó leállni.