Világsztárok zenéltek élőben a Class FM-en

Class FM
Vágólapra másolva!
A Class FM történetében ez volt az első olyan alkalom, amikor főműsoridőben világsztár vendég volt a stúdióban. A műsorvezető, Vágó Piros faggatta a Kensington tagjait: a holland együttes kedden Budapesten zenél, mielőtt Németországban, majd Hollandiában folytatja európai turnéját.
Vágólapra másolva!

"Nagyon laza fickók, nagyon sűrű menetrenddel, tegnap is koncert, holnap is, ennek ellenére szívesen jöttek hozzánk a pihenőnapjukon is. Ez a jófejség megmutatkozott az interjú során, teljesen őrültek, ezért lehetett rájuk számítani a bolondozásban is" - mondta a műsorvezető.

"Nagyon jó zenét csinálnak a srácok, elképesztően fülbemászó dallamokkal. Ezzel betaláltak nálam, de a hallgatók is nagyon szeretik" - tette hozzá.

A Class FM vendégei voltak a srácok Forrás: Class FM /Facebook

A Kensington a rádiós egyik kedvencét, a War című slágert is előadta a Rivals című legutóbbi albumról – olvasható a Class FM oldalán.

"Nagyon jól éreztük magunkat a Class FM-ben, reméljük, lesz még alkalmunk itt zenélni. Addig is viszont ezerrel készülünk a holnapi fellépésre, és már nagyon várjuk, mert legutóbb is őrületes bulit csaptunk!" – magyarázták a zenekar tagjai.

A több hónapon át tartó Class Nyár 2015 programsorozaton belül a rádió a Kensington mellett olyan világsztárokat is közelebb hoz a hallgatókhoz, mint Ellie Goulding, az ír pop-rock trió, a The Script, Violetta, vagy Avicii.