Fontos szereplő távozik a Barátok köztből

Pataki Szilvia, a Barátok köztben Bárány Enikője
Vágólapra másolva!
A nézők hétfő este láthatják utoljára a képernyőn az Enikőt alakító Pataki Szilviát, aki másfél év után távozik az RTL Klub sorozatából. 
Vágólapra másolva!

Bárány Enikő megformálója komoly tapasztalatokkal érkezett a Barátok közt-be, Kecskeméten A Montmartre-i ibolya címszerepét játszotta, a Miskolci Nemzeti Színházban szerepelt a Dzsungel könyvé-ben és a Nyomorultak-ban, a József Attila Színház tagjaként a Feketeszárú cseresznye és a Nagymama című előadásokban is feltűnt. Általános castingon figyeltek fel rá, másfél évet várt a szerepre.

"Tisztában voltam azzal, hogy ha szükség lesz új szereplőre, akkor engem is választhatnak az adatbázisból, ezért bizakodva vártam a hívást. Egy hónap forgatási idő után közelinek érzem magamhoz Enikőt, mert olyan típus, aki mindig, minden helyzetben kiáll a családjáért" - mesélte akkor az Origónak.

Több arcát megmutathatta

"Szerencsésnek mondhatom magam, ugyanis a sorozatban töltött idő alatt a karakterem olyan átalakuláson ment keresztül, aminek köszönhetően többféle arcomat is megmutathattam. Hiszen a kedves, mindig segítőkész Enikő szinte teljesen megőrült az utóbbi időben, még arra is képes volt, hogy hosszú heteken keresztül mérgezze szerelmét" - mondta.

Meghatódva búcsúzott a sorozattól és a kollégáktól Forrás: RTL Klub

"Az utolsó forgatási napomon nagyon kedvesek voltak a kollégák, bevallom, nem is számítottam meglepetésre. Aztán amikor lement az utolsó jelenet is, hatalmas virágcsokorral és ajándékokkal érkeztek, nagyon meghatódtam"- részletezte a Blikknek.