Egy anyának is van joga lerészegedni! – Párbaj a Való Világban

Dóri és Zsu a VV7-ben
Vágólapra másolva!
Minimális különbséggel nyerte párbaját Laci a VV7-ben, mehet vissza a villába.
Vágólapra másolva!

Az RTL II valóságshow-jában Zsu volt a kihívó, ellenfélnek Lacit szánta, az adásra pedig visszatért a képernyőre Lilu, aki mostanában nincs jó passzban. A fiú a kihívóját főképp azzal támadta, hogy egy rendes anya nem úgy viselkedik, mint ő, nem fetreng ittasan a nyugiszobában, mire elhangzott az este egyik legszebb mondata, védekezésképp, miszerint „egy anyának is van joga lerészegedni!"

Dóri és Zsu a VV7-ben Forrás: RTL II

Zsu sem finomkodott, jelezte a nézők felé, hogy ellenfele nem tiszteli a nőket, lekezeli őket, de láthatóan a voksolónak izgalmasabb karakter Lacié, mert a kihívott győzött. 200 szavazat döntött, 50,06 százalékkal, tehát nagyon kis különbséggel jutott vissza a villába.

Az objektum kertjében az erősen teátrális Edina úgy guggolt és imádkozott a műfüvön, mintha a csodatévő Szent Filoména eljövetelére várt volna, majd amikor betoppant barátja, hosszan ölelgette, majd tébolyultak rikoltozni kezdett. László pedig arra használta fel a visszatérést, hogy tovább építse macsó imázsát, így félmeztelenül slattyogott vissza a villa területére, nem törődve azzal, hogy Budatétényben épp 3 fok van.