Vágólapra másolva!
Antal Timit nem szórta meg sok ponttal a zsűri, és a nézőkről kapott nyolcas sem volt elég neki a sima továbbjutáshoz, csak a legvégén örülhetett. Tatár Csilla a kísérőműsorban bevallotta, hogy végig az ő lábait stírölte, amelyek „brutálisan jók."
Vágólapra másolva!

Lement A Dal 2015 első elődöntője, amit furcsamódon a középdöntő követ majd, noha az elődöntő szokta megelőzni a döntőt minden versenyen. A legtöbb pontot a Passed gereblyézte össze, de Dallos Bogi vagy Tóth Vera is könnyen ment tovább. Nem csoda, hogy az RTL nem szereti nagyon elengedni X-faktoros, tehetségkutatós előadóit a közmédiára: az MDC és Antal Timi is kevés pontot kapott a zsűritől.

Antal Timi

Közepes este volt, semmiképp nem állítható, hogy parádés dalok sorjáztak volna, és mindenkiben feltámadt volna a magyar popzenébe vetett erős hit. Erre a legjobb bizonyítékot maga a zsűri tagjai adták, ugyan dicsérgették a fellépőket, de olyan óvatosan adták a pontokat, mintha attól tartottak volna, hogy a nyolcadik énekesnél elfogynak, vagy el kell számolni velük az MTVA gazdasági igazgatójánál.

Tatár Csilla sem rejtegette lábait

„Legszívesebben nyomnék egy nyolcast" – értékelt a végén Pierrot, Rúzsa Magdi pedig a jó mezőnyről lelkendezett, akárcsak Csiszár Jenő. Rákay Philip a szavazó tévézőknek köszönte meg az estét. Az este nagy vesztese Farkas-Jenser Balázs volt, kiesett, a nagy túlélő pedig Antal Timi, akit a zsűri kiejtett volna, de a végén a közönség csak beszavazta, dinamikus, pörgős dalával.

Antal Timi lábait a Life.hu-n megnézheti.

Szavazzon:

Szavazzon!

Tetszett A Dal 2015 első show-ja?