Nem egy Szulejmán, de legalább török

Kuzey Güney
Vágólapra másolva!
A Kuzey Güney - Tűz és víz október 6-án indult a SuperTV2-n, a romantikus török sorozat hétköznap délutánonként 14 órától látható.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, egy időre eltűnik a Szulejmán, ezt pedig sokan sorstragédiaként élték meg: még tüntetés is szerveződött az RTL székháza elé. A csalódott nézők fájdalmára lehet gyógyír az új széria, amely ugyan nem történelmi, nem kosztümös, és meghökkentően kevés a szakállas janicsárt vonultat fel, de legalább török produktum.

Az új sorozat középpontjában egy testvérpár harca áll, akik mint a tűz és a víz, teljesen különbözőek. Egy családból származnak, mégsem hasonlítanak semmiben: Güney keményen dolgozik és tanul, míg öccse, Kuzey vad és kiszámíthatatlan. A fivérek ugyanabba a lányba szeretnek bele, a példás életet élő idősebb testvér azonban nem tud felhőtlenül boldog lenni ebben a kapcsolatban, míg öccse lelke romokban hever.

"Egy szerencsétlen baleset következtében kiderül, hogy a báty a börtönt is vállalja, hogy megmentse vadóc testvérét. A kiszabadulás napján rendezett ünnepségen azonban elszabadulnak az indulatok. A modern szerelmi történetben szerepet kap a csalódás, a remény és az önfeláldozás" - áll a leírásban.

A Kuzey Güney török sorozat két szereplője