Berki Krisztián pereket indítana

Berki Krisztián
Vágólapra másolva!
Az elmúlt hetekben Berki Krisztián peres ügyeiről, a VÁC FC-nél betöltött szerepéről, milliók eltűnéséről és az ellene szóló vádakról szóltak a hírek. Az Édes élet szereplője ügyvédet fogadott, perre készül.
Vágólapra másolva!

Berki szerint az üzleti múltjával foglalkozó cikkek nem bizonyítanak semmit, csupán bulvárinformációk, melyekkel nyilvánvalóan be akarják mocskolni. Az újságokkal szemben jogi úton fog fellépni, melyek továbbra is hamisan vádolják - jelezte.

"A VÁC FC-nél közvetítő szerepet töltöttem be, az angol tulajdonost kellett összehoznom a magyar ügyféllel, de nem voltam ügyvezető, nem voltam aláírói jogkörben. Egyetlen szerződésre kaptam aláírói jogkört, mikor az ügyvezető külföldön tartózkodott. Egy 42 millió forintos üzletről van szó, amiből én egy fillért sem kaptam. Az én hasznom annyi lett volna ebből, hogy ha létrejön a megállapodás, akkor a csapat kisebbségi tulajdonosa lettem volna. Mivel ez nem valósult meg, kár ért engem is" - magyarázta a TV2 reggeli műsorában.

Beleznay Zsolt ügyvéd elmondta, hogy jelenleg nincs hivatalos eljárás Berki Krisztián ellen, ellentétben azzal, amit az újságok állítanak. A Mokká-ban leszögezték, hogy bár eddig sosem indítottak pert, a jövőben ez másként lesz. A család védelmében mindent tisztázni fognak, "a hamis hírekkel előrukkoló bulvárlapok" pedig sajtóperre számíthatnak.

Berki Krisztián megelégelte, hogy alaptalanul vádolják Forrás: Facebook/Berki Krisztián