Befoghatatlan Az ének iskolája

Vágólapra másolva!
Egyedüli műsorként ment 1,5 millió néző fölé. Heti nézettség.
Vágólapra másolva!

Teljes lakosság

Egész napot tekintve a TV2 volt az elmúlt héten a legnézettebb hazai csatorna, 15,7 százalékos közönségaránnyal. Az RTL Klub a második (12,7%), az M1 a harmadik (6,7%), majd a Cool, a Film+ és a Viasat3 következik.

Az ének iskolája áll a lista élén, 1 millió 587 ezer követővel, megelőzve a Barátok közt legnézettebb epizódját (1 millió 166 ezer) és a Naplót (1 millió 8 ezer). A többi műsor az egymilliós határ alatt végzett, negyedik a Tények, utána jön az Éjjel-nappal Budapest, a Jóban Rosszban, a Szulejmán, a Cobra 11 és a top 10-be befért még a Magánnyomozók és a Négyen négy ellen.

A 18-49-es célcsoport

Hajszállal nyert az RTL Klub (13,5%) a TV2 előtt (13,47%). Az ötven alatti felnőtt korú nézőknél a Film+ és a Cool TV magabiztosan veri továbbra is a Viasat3-at, amely viszont az M1-et előzte meg.

Ebben a korcsoportban is Az ének iskolája nyert, megelőzve a Barátok köztöt és a Titánok haragja című filmet. Az Éjjel-nappal Budapest is az élmezőnyben tanyázik, legjobb estéjén 25%-os közönségarányt ért el. A top 30-ban csak RTL Klubos és TV2-es műsorok vannak, egyedül a Cool tévé tudott felférni a listára, a Harry Potter-széria utolsó darabja a 22. pozícióban található.

18-59

A TV2 egy ideje 18-59-ben kommunikál, azon a listán is Az ének iskolája lett az első, megelőzve Berényiéket és az Éjjel-nappal Budapest fiataljait.