VV6: Aurelio agyonverte ellenfelét, és ott van a döntőben

Aurelio
Vágólapra másolva!
A korábbi szoros párbajok után 80-20 arányban nyert Aurelio az RTL II valóságshow-jában, esélyt sem adva idétlenül nevetgélő ellenfelének. Ilyen győzelem után már senki nem fogja kihívni a végéig. Szavazzon a cikkünk alján!
Vágólapra másolva!

A Való Világ újabb párbaján az az Ádám volt a kihívó, aki negyven nappal a többiek után ment be a villába, így nagy eséllyel indult, minden riválisról mindent tudott, rengeteg olyan információt is, amelyekről a bentieknek fogalmuk sem lehetett. Akkora koponya, jelentős gondolkodó és olyan remek taktikus, hogy ezt a fórt nagyjából egy nap alatt eljátszotta, gyors egymásutánjában tucatszor járatta le magát primitív szexuális próbálkozásokkal, heremutogatással, a lányok pucér riogatásával. Persze ellenfele is a VV6 Naturista Körének tagja (a „helikopterezés" kifejezés elterjedése például neki köszönhető), de több arcát meg tudta mutatni a realityben, és aki követi a műsort, látja, hogy Viki, a hisztériára mindig hajlamos Iza és ő viszik a hátukon a VV6-ot, amely unalomba süppedt volna nélkülük.

A párbaj során mindketten a várható formát hozták, a kihívó bárgyún és idegesítően nevetgélt, miközben arról papolt, milyen egy gentleman (biztos nem olyan, aki pucéran kiül a háló közepére, majd kuncogva meggyújtja a fingját), riválisa pedig harsány „Arturo"-üvöltésekkel vétette magát észre. 80-20 arányban nyert végül Aurél, aki a folyamatosan felállva ordibáló Gyúrós Józsihoz rohant ünnepelni, majd egy helyes kis bukfenc után parolázott Liluval.

A végére maradt két nagyszerű mondat, amelyet a zűrzavarban sikerült feljegyeznünk, egy szavazás, illetve egy képválogatás pár jellegzetes pillanatról.

„Egy kis pók elég, hogy eltörje a mécsest." (Aurelio)
„A finggyújtás egy rossz döntési forma volt." (Ádám)

VV6 Forrás: RTL II