VV6: Charlotte mehet Simon után

Való Világ
Vágólapra másolva!
Iza, Krisztián, Dorka és Viki is Charlotte-nak adott jelet a Való Világ vasárnap esti kiválasztásán, így a lány választ párbajellenfelet magának szerdán. Simon kizárása óta még annyira sem számít erős szereplőnek, mint korábban, így csak egy-két társa ellen van esélye, ügyesen kell választania, ha még nem akar kiesni.
Vágólapra másolva!

Megtartották a VV6 újabb kiválasztását, egy nappal azután, hogy Gyúrós Józsi megszégyenülten hazakullogott, és feladta a valóságshow-t. A közel 12 éves VV-történet egyik legszürkébb játékosa, Teo kezdte a sort, ő Zsófira rakta a jelet, mondván, ő áll tőle legtávolabb. A szintén keveset szereplő Charlotte jött, ő sem tudott eredeti szöveggel előrukkolni, ugyanazon érvekkel Krisztiánt nevezte meg. A hisztériára hajlamos Iza Charlotte-ra pakolt, Zsolt szerint viszont Iza „tudat alatt skizó", ha hárpia énjét előveszi, feláll tőle a szőr a hátán. Zsófi Aureliónak adta a jelet, mondván, idegesíti, ahogy viselkedik. Krisztián, aki nem igazán a szavak embere, egy „se jó, se rossz, totál semleges"-kommentárral Charlotte-nak adta a jelet.

Forrás: RTl II

Aurelio jött a sorban, ő megjegyezte, hogy Izának van a „legszuperebb poppolója", de ez nem gátolta meg abban, hogy jelet pakoljon arcképe alá. Dorkánál ketten voltak a pakliban, indoklása szerint arra a lányra teszi a jelét, aki folyamatosan kibeszéli a háta mögött, így Charlotte-ot jelölte meg, akárcsak Viki, aki a „megbocsátani lehet, de felejteni nem"-szöveggel utalt arra, amikor kijátszották.

Forrás: RTL II

Ennek megfelelően Simon párja megy párbajozni, és mivel egy-két ember van benn, aki ellen párbajt nyerhet, nagyon megfontoltan kell választania, ha még benn akar maradni.