Szebeni István saját műsort kapott

Vágólapra másolva!
Politika, Like! címmel új egy órás hírmagazint indít a Parlament Televízió, a közmédiából elbocsátott Szebeni vezeti.
Vágólapra másolva!

Az új heti magazin műsorvezetője Szebeni István lesz, először november 15-én pénteken 19 órakor kerül képernyőre a műsor. „Azért vállaltam a felkérését, mert nagyon tetszett a szerkesztő csapat szemléletmódja és az innovatív koncepció. A Parlament tévé amúgy nekem nem volt ismeretlen, mert esténként gyakran leragadok egy-egy érdekes műsoruk előtt" – nyilatkozta.

A műsorkészítők folyamatosan nyomon követik a politikusok és pártok internetes tevékenységét. Kiválogatják a legérdekesebb webvideókat, cikkeket, Facebook- és Twitter-hozzászólásokat, sajtótájékoztatókat és parlamenti felszólalásokat. A magyar politika és közélet legérdekesebb történései mellett Európa és a világ vezetőinek izgalmas mindennapjaiba is bepillantást nyújtanak - áll a leírásban.

A Parlament Televízió jelenleg csaknem 1,5 millió háztartásban nézhető. Kizárólag ezen a csatornán látható vágás nélkül az Országgyűlés munkája élőben. Azokon a napokon pedig, amikor nem ülésezik a Parlament közéleti-politikai elemző, és hírháttér műsorokkal várják a nézőket.