Veri a SuperTV2 az RTL II-t

Vágólapra másolva!
A SuperTV2 78 százalékkal növelte nézettségét fő műsoridőben a nyári időszakhoz képest. Az augusztus 26-október 6. időszakban a TV2-csoport kábelcsatornája 40 százalékkal jobban teljesített az RTL II-nél a kereskedelmi célcsoportban.
Vágólapra másolva!

Augusztus 26 és október 6. között a SuperTV2 nézettsége (AMR%) fő műsoridőben 78%-kal növekedett a július 1 – augusztus 25. közötti időszakhoz képest, ugyanebben az időszakban teljes napra vonatkozóan 53%-kal nőtt a kábelcsatorna nézettsége a 18-49 éves célcsoportban. A SuperTV2 az őszi műsorstruktúra kezdete óta a múlt hétig bezárólag (augusztus 26 – október 6. között) 40%-kal magasabb nézettséget produkált az RTL II-vel szemben a kereskedelmi célcsoportban – közölte a TV2-csoport.

A hétfő esténként jelentkező Kasza! átlagos piaci részesedése 3,35% volt, ez eddigi legjobb adás közönségaránya elérte az 5,53%-ot. A keddenként látható Pimasz úr ott alszik 4,76% átlagos piaci részesedéssel futott, az augusztus 27-i adás kiemelkedő közönségarányt, 6,63%-os SHR-t ért el. Szeptemberben a SuperTV2 legnézettebb műsora a Pimasz úr ott alszik szeptember 17-i adása volt.

Olvasnivaló: Kasza Tibi: Szívesen bevertem volna magamnak egyet