Fegyelmit kapott a halálhír alatt nevetgélő Demcsák Zsuzsa

demcsák zsuzsa
Vágólapra másolva!
Információink szerint nem úszta meg fegyelmi nélkül a TV2 Mokká-jának műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa, hogy nem bírta ki nevetés nélkül egy halálhír felolvasását.
Vágólapra másolva!

Demcsák a TV2 régi, ismert arca, a május 16-i Mokká-ban azonban, amikor felolvasott egy hírt a szamarak által széttépett férfiról, nem bírta kis nevetés nélkül (az esetről itt írtunk korábban). A TV2 aznap elnézést is kért, de médiaipari forrásból úgy tudjuk, hogy a műsorvezető fegyelmit is kapott.

"A történtek munkajogi részei természetüknél fogva nem nyilvánosak. Az azonban mindenkire tartozik, hogy a TV2 nem tud együtt élni ilyen hibákkal. Ezek ugyanis nem csak a hibát elkövető műsorvezető presztízsét és szakmai hitelét rombolják. Az egész csatorna és az itt dolgozók számára is szégyen, hogy akaratunk ellenére megbántottunk egy gyászoló családot. Ahogy Demcsák Zsuzsának kötelessége ezt a helyzetet rendezni a családdal, úgy kötelessége a csatornának mindent elkövetnie az ilyen esetek megelőzése érdekében" - mondta az [origo] megkeresésére György Bence, a TV2 aktuális műsorainak felelős szerkesztője.

Forrás: tv2

"Mind az interneten, mind házon belül is zajlik a vita arról, hogy maradhat-e a TV2-nél az, aki ilyen súlyos hibát elkövet. Abban viszont mindenki egyetért, hogy ha igen, akkor is csak azzal a tudattal, hogy ilyenért még egyszer sem a csatorna, sem a nézők nem bocsáthatnak meg" - tette hozzá.

Demcsák különben az eset után már bocsánatot kért a családtól, a rokonok el is fogadták a műsorvezető szavait. A TV2 régi arca a Facebookon is mindenki elnézését kérte.