Caramel kiejtette barátját, Somlónak felszántották a fülét

voice
Vágólapra másolva!
A Voice-ban az ikerpár mindkét tagja továbbment az élő show-ba, Caramelnek pedig haza kellett küldenie korábbi vokalistáját, régi cimboráját. Nagyjából minden kiesett jó képet vágott, csak a vége felé sértődött meg Szolnoki Dóra.
Vágólapra másolva!

Aretha Franklin I Say a Little Prayer című dalával nyitott a Voice, Pákai Petra ellenfele Ladányi Patrícia volt. "Az egyik egy fiatal, csinos nő, a másik egy picit idősebb, molettebb" - kezdte körülményesen Mező az értékelést, majd a kétségkívül mutatósabb, popsztár alkatú szőkeség helyett riválisát engedte tovább. A műsor elején a mesterek arról beszéltek, hogy ez más lesz, mint a zenés szépségverseny (utaltak ezzel az X-Faktor-ra), és az a döntés, hogy egy túlsúlyos, de különlegesebb hangú nő nyert egy mutatós, fiatalabb - és nem is rossz hangú - lány ellen, azt jelezte, hogy nem a külső számít a Voice-ban.

Forrás: tv2

Női vonalon ment tovább a műsor, Berkes Gabriella és Husnullina Regina (a fenti képen) próbálkozott a továbbjutással. Somló volt a felkészítőjük, bódulatról, technikáról ömlengett, majd a fiatalabb Reginát választotta. "Számomra ő egy unikum, van benne egy egészséges önbizalom, mosolyogva énekel" - értékelt. Fiúkra váltottak a szerkesztők, jött a Break Your Heart (Taio Cruz), Berkes Olivértől Malek Andrea elájult, Somlónak pedig felszántották a fülét. Caramelnek nehéz volt dönteni, mert Harót Balázs vokalistája, jó kollegája és barátja az életben, mégis hazaküldte. "Szentül hiszem, hogy megnyerheti ezt a versenyt. Olivér!" - sóhajtotta a Megasztár második nyertese.

"Két variáció van, vagy jól sül el a dolog, vagy rosszul sül el" - osztotta meg a meghökkentően eredeti gondolatát a tévézőkkel Pap Attila, aki az ikerpáros egyik tagját, Szécsi Sacit kapta ellenfélnek és nyelvtörőnek (alábbi képen). Somló szerint a fiú hibátlanul tolta, ezt hallva Caramel nagyot nézett, láthatóan nem értett vele egyet, de az LGT ősz mesterének kellett döntenie, a 16 éves lánynak szavazott bizalmat. A Video Games jött (Lana Del Rey) és vele együtt az ikerpáros másik fele, Böbe. Ellenfele Helmeczi Bianka volt, aki kifosztott a show előtt egy illatszerboltot, annyi szemfestéket és rúzst kent magára, 19 évesen kinézett vagy 29-nek, ráadásul a kisfilmjét is úgy rakták össze, hogy ne legyen túl rokonszenves, csak törtető és érzéketlen. Caremel Böbét favorizálta, akárcsak Somló, Mező Misinek kellett valamelyik fiatal lány napját elrontania. "Akár világsztár is lehet" - mondta az ikerlányról, vitte is tovább magával.

Forrás: tv2

Szolnoki Dóra és Nádor Dávid zárta a műsort, de a felvételi napot nem, mert a mesterek három hete ugyanabban a ruhában vannak, azaz egy nap ment le valójában huszonnégy párbaj. Utolsóként az Első villamos-t énekelték a Fonográftól, biztos dobbant nagyot az ötvenesek szíve. A fiú a dal közepén spanyolra váltott, de belefért, élvezhető, harmonikus produkció volt, Caramel például a felhők közül szállt le, és azt díjazta, hogy semmi modorosság nem volt a dalban. Mező intelligens előadóként definiálta őket, zenei orgazmusról beszélt, Malek Andreának kellett döntenie. Ő szíve szerint lemezre vette volna őket, de csak egy énekest vihetett az élő adásba - és végül Nádor Dávid lett a befutó, amit a fiú higgadt félmosollyal konstatált.

Olvasnivaló: Hogyan tovább, mi a menetrend a Voice-ban?