Nagy mellű lányokat versenyeztet a TV2 volt műsorvezetője

Vágólapra másolva!
November 4-től vasárnap délelőttönként lesz látható a Viasat3 új, saját gyártású álláskereső vetélkedője, az Újonc. A műsorvezető Rákóczi Ferenc, az első adásban a Hooters keres alkalmazottat.
Vágólapra másolva!

Az Újonc egy álláskereső vetélkedő, ahol minden epizódban három munkavállaló jelölt verseng egy betöltendő állásért. A tét nagy, hiszen csak egy lehetőség, egy próbamunkanap áll a versenyzők rendelkezésére, hogy bebizonyítsák rátermettségüket, és eldőljön, kit választ a főnök, ki lehet az Újonc - közölte a csatorna.

Forrás: Viasat3

"Minden epizódban rendkívül izgalmas és kemény harcnak lehetünk tanúi. A három jelölt számára hatalmas lehetőségét jelent a pozíció megszerzése, ezért a küzdelem elkerülhetetlen. De a három jelöltből kettőtől sajnos el kell köszönni, ez a 'kivégzés' pedig gyakran nekem is stresszhelyzetet teremt. A műsor jellegéből adódóan sok a feszültség, és számomra is érdekes, hogy olykor milyen reakciókat válthat ki a jelöltekből egy-egy tett vagy megjegyzés" - nyilatkozta a Class FM-en hallható Rákóczi.

Az Újonc első epizódjában a híres amerikai étteremlánc, a nagy mellű lányokat alkalmazó Hooters budapesti egysége keresi a legalkalmasabb felszolgálót.