A nap sorozatképe: csak keményen!

sorozatkép
Vágólapra másolva!
Naponta egy képet mutatunk tévésorozatokból: olvasóinknak csak a széria címét kell beküldeniük, hogy részt vehessenek a játékban, és tévés, sorozatos ajándékokat, cédéket, könyveket nyerjenek.
Vágólapra másolva!

A motoros bandát bemutató sorozat 2008-ban indult, az ötödik évad van soron. A fordulatos, nem épp gyerekeknek való sztori főbb szereplői Charlie Hunnam (ő Jax Teller, abszolút főhős), Katey Sagal (az egykori Ped Bundy Jax anyját alakítja) és Ron Perlman, azaz Clay, aki Sagal karaktere, Gemma párja. A nézettség az USA-ban egyre jobb, várhatóan robog még pár évig a sok hangos Harley. Melyik széria ez?

Forrás: [origo]

A megfejtést erre az e-mail címre kérjük, "A nap sorozatképe" megjelöléssel. A helyes megfejtést beküldők között zenei cédéket, sorozatos könyveket, hűtőmágnekeseket és noteszeket sorsolunk ki, három csomag készül. A Bosszú és az Egyszer volt, hol nem volt sorozathoz köthető ajándékokat a Merlin Communications Magyarország Kft. ajánlotta fel.

Jelenleg a tizedik forduló zajlik, a következő sorsolás szeptember 29-én lesz. A nyertesek neve másnap olvasható lesz a tévérovatban, a sorsolásban szerencséseket az [origo] e-mailben értesíti, a csomagot postázza. A játékban az Origo Zrt. dolgozói és családtagjaik nem vehetnek részt.