Realitysztár előzi Eva Longoriát - a legjobban kereső nők a tévéből

Vágólapra másolva!
A Forbes összeállította azon tévés színésznők listáját, akik a legtöbb bevételt produkálták egy év alatt: jelenleg Sofia Vergara a legjobb parti. 
Vágólapra másolva!

A Forbes magazin szerint 2011 májusa és 2012 májusa között a Modern család színésznője, Sofia Vergara (a képen) tett szert a legtöbb bevételre, vagyona mintegy 19 millió dollárral gyarapodott - amit a színészi munkák mellett saját ruhakollekciójának és a Latin World Entertainment nevű produkciós cégének is köszönhet.

Forrás: AFP/Getty Images/Dimitrios Kambouris

A listán a második Kim Kardashian: annak ellenére, hogy az amerikai nézők tavaly már bojkottot is indítottak ellene, októberben még mindig 10 millióan nézték az esküvőjéről szóló négyórás különkiadást. Realitysorozata, a Keeping Up with the Kardashians már a hetedik évadjánál tart, és neki is több boltja van, ahol a nevéhez kapcsolódó termékeket árulnak. Összesen 18 milliót keresett a Forbes által vizsgált időszakban.

A dobogóra - a maga 15 milliójával - felfért még a Született feleségek Gabyja, Eva Longoria, aki a L'Oreal Paris és a Pepsi arca is egyben, újabban pedig producerként is tevékenykedik. Az első tíz között található még többek között Mariska Hargitay és Zooey Deschanel, a teljes lista itt olvasható.