Kinga döntött a párbajozó személyéről a VV5-ben

VV, ValóVilág, Annamari, Vera
Vágólapra másolva!
A Való Világ december 23-i kiválasztásán Vera és Attila kapták a legtöbb voksot, mint összeférhetetlen emberek - előbbi megy párbajra.
Vágólapra másolva!

A Való Világ december 23-i kiválasztása előtt az [origo] a korábbi villalakókat kérdezte arról, hogy szerintük ki lesz a főszereplő ezen az estén, kire kerül a legtöbb jel, és miért. Annamária és Veronika egyaránt Vera (a képen) nevét mondták, szerintük a lány idegileg labilis, nem bírja a villalétet, ezért van állandóan konfliktusa.

rtl

A reality szereplőit némiképp meglepte Sebestyén Balázs bejelentkezése, mivel korábban általában vasárnap volt a kiválasztás, nem pénteken. Mivel az X-Faktor miatt a párbaj is csúszott egy napot, vasárnapról hétfőre, így bent elég nagy volt a bizonytalanság, talán nem is jutott elég idő a szervezkedésre. Végül Vera és Attila kapták a legtöbb voksot, négyet-négyet, és mivel Kinga volt védett az Aréna után, ő dönthetett a párbajozó személyéről. Mivel a hisztériára hajlamos szőke a fiút valamennyire kedveli, nem volt meglepő, hogy a gyakran antiszociális, konfliktusokat felvállaló, sokszor gunyoros Verát küldte párbajra.