"Tékozló őrült, megveszekedett ámokfutó" - kihívás volt a VV5-villában

vv5
Vágólapra másolva!
Vera nem régi ellenfelét, az általa gyűlölt Veronikát hívta ki november 30-án a Való Világ-ban, hanem inkább a szürkébb, unalmas Annamáriát szemelte ki a párbajra, és így még esélyei is vannak folytatni a valóságshow-t.
Vágólapra másolva!

"Egy tékozló őrült, egy megveszekedett ámokfutó, aki továbbra is nagyon csinos" - jellemezte a társai által szociopatának tartott Attila Cerventes búsképű lovagjának hazai, női reinkarnációját, Verát (a képen balra), aki olyan ritkán mosolygott vagy nevetett az elmúlt két hónapban, hogy egy fanyar félmosoly láttán a tévéző már azt hihette, hogy csak optikai csalódásban van része. A lakók szerint a jóformán már mindenkivel összebalhézott Vera akkor veszette el a talajt a lába alól, és akkor kezdett dacos, sértődött, féltékeny fruskaként viselkedni, amikor Péter érdeklődése a nála jóval kevésbé művelt, szilikon mellű, műtött szájú Veronika (a képen jobbra) felé fordult: ennek megfelelően utóbbi kihívása volt várható.

rtl

"Kaptam nagyon jó tanácsokat, gondoltam arra, hogy készítek táblázatot. Ezt nem állítottam össze, de tudom, kivel vannak konfliktusaim. (...) Veronika meg sem fordult a fejemben, nem vagyunk egy kategória. Nem tudom őt elviselni, de Veronika bevallotta, hogy követett el hibákat, és szimpatikus, hogy változni akar. Viszont van egy személy, akivel megígértük egymásnak, hogy összecsapunk" - adta elő monológját, majd Annamarit nevezte meg, mert nem veszi ki részét a játékokból, nem becsüli eléggé, hogy a realityben lehet.

Olvassa tévés blogunkat is!