Gimnazistákkal forgatnak magyar websorozatot

Vágólapra másolva!
Készül a Gimi című websorozat, az első részt a tervek szerint július végén mutatják be. Az egyes epizódok az internet mellett a McDonald's plazmatévéin is megjelennek majd.
Vágólapra másolva!

A We Group Central European Division készíti a kilencvenrészesre tervezett Gimi-t, amely két gimnazista osztály, a sport-, illetve művészettagozatosok harcát mutatja be. A Kreatív információi szerint az Érczy Zsolt producer (RTL Receptklub, Ötletház, MeneTrend) vezette stáb a Kapcsolat Koncerten kezdte meg a forgatást: a nyáron ötven részt vesznek fel, és a további negyvenet is még az idén - az első rész a tervek szerint július végén lesz látható, utána kéthetente jelennek meg az új epizódok.

Az alkotók - Érczyn kívül az író-rendező páros, Lőrincz Nándor és Nagy Bálint - az őszi forgatáshoz még egy castingot terveznek, mivel szeretnének minél több középiskolást bevonni a projektbe. A sorozat érdekessége, hogy nemcsak az interneten fog megjelenni, hanem a McDonald's plazmahálózatában is - amelyen jelenleg többnyire zene megy.