Duna tévés nézettségi csúcsot hozott Klicsko és Haye meccse

Vágólapra másolva!
1 millió 150 ezer hazai tévéző nézett bele a Duna Televízión a szombat esti bokszmeccsbe, ezzel a csatorna szerint saját csúcsot döntött. Az átlagos nézőszám az AGB Nielsen szerint 588 ezres volt.
Vágólapra másolva!

"A Duna Televízió a kereskedelmi tévécsatornákat is megelőzte a Vladimir Klicsko-David Haye nehézsúlyú világbajnoki ökölvívó-mérkőzéssel, amelyen Klicsko egyhangú pontozással győzött, de azt is mondhatjuk: szombat éjjel a Duna is pontozással nyert. Külön nagy öröm, hogy a mostani már a második nézőcsúcsunk az elmúlt fél évben, és ez jól mutatja, hogy zenés show-műsort és kurrens sporteseményt a közszolgálat is elbír" - közölte Ókovács Szilveszter, a Duna Televízió elnöke.

A Duna Televízió a közleménye szerint megdöntötte saját nézettségi rekordját, 1998 óta ez volt a legnézettebb műsoruk: a show-ra és a viadalra 1 millió 150 ezer hazai tévéző kapcsolt. Ókovács kitért arra is, hogy a Duna Televízió a határainkon túl élő magyaroknak is elérhetővé tette a címegyesítő mérkőzést, így a valós nézettség nagyobb volt.