Mexikóban mutogatta hatalmas melleit Christina Aguilera - képek

Christina Aguilera
Christina Aguilera
Fotó: Instagram / Christina Aguilera
Vágólapra másolva!
Megmutatta a testét az ötszörös Grammy-díjas énekesnő.
Vágólapra másolva!

Mexikóban lépett fel az énekesnő, ahogy a képeken is látható, igen jó formában van. Májusban még koncertezik az országban, utána azonban Las Vegasban lehet őt megnézni élőben, egészen augusztus végéig. Alább két fotója a koncertről:

Christina Aguilera
Christina Aguilera
Fotó: Instagram / Christina Aguilera

 

Christina Aguilera
Christina Aguilera
Fotó: Instagram / Christina Aguilera

Eladó a popsztár korábbi háza

Nemrég derült ki, hogy eladó Christina Aguilera korábbi háza, ugyanis ismét megjelent az ingatlanpiacon Los Angeles Sunset Strip felett fekvő, modernista gyöngyszeme, amit eredetileg a néhai Harry Gesner építész tervezett, ezúttal 8,4 millió dollárt kérnek érte. A nyilvános feljegyzések szerint az 1960-as évekbeli ingatlan nagyjából két és fél évig volt a piacon, és kezdetben majdnem 10 millió dollárért próbálták meg eladni.

A 2022-ben, 97 éves korában meghalt Gesner 1960-ban Jack Haley Jr. filmproducer-rendező megbízásából építette a lakást, aki 1974-ben feleségül vette Lisa Minnelli színésznőt. A házaspár egészen az 1979-ben bekövetkezett válásukig itt élt. Majdnem 25 évvel később, 2003-ban Christina Aguilera popsztár vette meg ezt az ingatlant 5 millió dollárért. Az énekesnő Steve Hermann tervezőt bízta meg az üvegfalú épület átalakításával, mielőtt 2011-ben átadta a kulcsokat a jelenlegi tulajdonosának, a Beautyblender elnökének és a Shiseido korábbi vezetőjének, Carsten Fischernek. Itt nézhet róla képeket.

Sokat fogyott mostanában

Mint írtuk, a most 43 éves Christina Aguilera vékony volt, mikor beindult a karrierje, ám utána hol felszedett magára pár kilót, hol ismét csontsoványra fogyott, amivel sokkolta a rajongóit. Nemrég az énekesnő megelégelte, hogy állandóan ingadozik a testsúlya, ezért úgy döntött teljes életmódváltásba kezd. 

A szivárvány diétát alkalmazta, rengeteg zöldséget és gyümölcsöt evett, aminek meg is lett az eredménye, durván lefogyott. Nemrég feltöltött az Instagram-oldalára egy fotót, amitől leesett a rajongók álla. Az énekesnő egy bodyban, combcsizmában látható, hatalmas mellei majd kiesnek a ruhából, ráadásul még a kerek fenekét is megmutatta. A képet itt megnézheti.