Vágólapra másolva!
Keresztes Ildikó szerint az RTL Klub tehetségkutatójának második szezonja is nézettségi siker lesz. Az énekesnő Nagy Ferót kedveli leginkább a mentortársak közül.
Vágólapra másolva!

"Feróval már többször is játszottunk együtt néhány zenés darabban, így ő az, akit a legjobban ismerek. Azért is húz hozzá annyira a szívem, mert úgy gondolom, hogy egy férfi a szememben akkor válik igazán naggyá, ha fel meri vállalni az érzéseit, akkor látom egy férfiban a legnagyobb erőt, ha sír - Feró pedig ezt megtette az X-Faktor-ban. Rengeteg érzelem és törődés van benne. Sokkal hamarabb látja, hogy ki fogok borulni, mint én. Ilyenkor megfog, és segít összeszedni magam" - mesélte Keresztes Ildikó az [origo]-nak az Állatvédőrség rendezvényén, ahol a helyes állattartásra hívta fel a gyerekek figyelmét.

A mentorként is ismertté lett énekesnő szerint ismét népszerű lesz az X-Faktor, mivel ez nem csak egyszerű tehetségkutató. "Amellett, hogy jó képességű énekeseket fedez fel, szórakoztat, a nézők részesei lehetnek a versenyzők életének, ezáltal hasonló egy valóságshow-hoz. Mindezek felett izgalommal tölti meg az estéket a nézők számára, ezért tud sikeres lenni" - vélte.

25 éves tapasztalatát próbálja átadni mentoráltjainak, ezért úgy véli, a fiatalok sikere egyben az övé is. "Mentorként egész héten együtt dolgozom a versenyzőkkel, így az életem részévé válnak. Tudom, mi jár a fejükben, megosztják velem a magánéleti dolgaikat, olyan mintha egy család lennénk" - emlékezett.

Nyáron nem igen lesz alkalma időt szakítani a pihenésre. "Rengeteg fellépésem van a következő hetekben, emellett épp az új lemezemen dolgozom, melynek megjelenése őszre várható. Hamarosan kezdődnek az X-Faktor válogatásai, amelyeken lesz dolgom. Mivel a párom is sokat koncertezik a nyáron, talán szeptemberben engedhetünk meg magunknak néhány nap pihenést, mondjuk, valamelyik tengerparton" - jelezte.