Nem tartják a kapcsolatot a Jóbarátok sztárjai

Vágólapra másolva!
A Jóbarátok szereplője, a Rosst alakító David Schwimmer elárulta, hogy a szereplők jóformán azóta nem találkoztak egymással, hogy a sorozat 2004-ben véget ért.
Vágólapra másolva!

A hosszú ideig futó sorozatban Ross Gellert alakító színész elmondta, hogy a volt szereplőtársak túl elfoglaltak ahhoz, hogy időt szakítsanak egymásra. "Én New Yorkban élek, a többiek mind Los Angelesben. Nem hiszem, hogy a műsor óta voltunk egyáltalán mindannyian egy helyiségben. Mindenkinek külön élete van, elfoglaltak vagyunk, emellett most már mindenkinek családja van"- mondta a BBC Breakfast-nek a színész. Hatan nem gyűltek össze, de Aniston és Cox dolgoztak együtt több ízben is.



Schwimmer, aki épp a Madagaszkár harmadik részének szinkronján dolgozik (a zsiráfnak kölcsönzi a hangját), hozzátette, annak ellenére, hogy volt munkatársaival nem tartják a kapcsolatot rendszeresen, a Jóbarátok volt élete legjobb munkája. " Valami olyasmit csináltunk, amire mindig büszke leszek" - mondta. A Jóbarátok 1994-ben került a képernyőre, majd egy évtizeddel később ért véget tíz rendkívül sikeres évad után, amikor a sztárrá lett szereplők már epizódonként egymillió dollárt kerestek.