Játék bomba okozta az Éden Hotel-szereplő vesztét

Vágólapra másolva!
Három nappal a döntő előtt kiesett a Viasat3 valóságshow-jából Robi, aki egy játék bombás feladatnál egyszer rosszul döntött.
Vágólapra másolva!

Az Éden Hotel utolsó hetét kezdte: a május 23-i adás elején még hatan voltak játékban, de a végére kiesett Robi, így öt szereplő maradt a végjátékra.

A párosok egy olyan játékban tették próbára magukat, ahol csak kevéssé számított a gyorsaság vagy az ütemérzék, inkább a szerencséről szólt: egy feketére festett kókuszdiónak vagy valamilyen helyi, trópusi gyümölcsnek kinéző játék bombát kellett szabályos időközönként átpasszolni a riválisoknak. A taktika szerepe minimálisra korlátozódott, mert a párosok nem tudhatták, mikor "robban" a bomba, egyedül egy halasztó érvényű kártyával tudtak trükközni (az időzítést a korábbi adásban kiesett Attila állította be).

viasat3

Linda és Robi balszerencséjére náluk járt le a 119 perc, közülük választott a megmaradó négy játékos, hogy melyik menjen, melyik essen ki. Hárman úgy vélték, Robi hozta meg a hibás döntést, ráadásul ő jobb eséllyel pályázik a 25 millió forintos fődíjra (így komoly ellenfél), azaz őt szavazták ki, egyedül Aliz (a képen) rakott fekete kókuszdiót Linda elé, jelezvén, ő nem bánná a vetélytárs lány távozását.

A május 24-i, keddi adásban a három lány közül esik ki egy, így csak két pár marad az utolsó két adásra.