Harmadik VV-párbajára megy Éva

Vágólapra másolva!
Március 26-án a Való Világ 4-ben Éva három jelet kapott, így biztosan megy párbajozni egy hét múlva. Az RTL Klub valóságshow-jában Béci védett volt, Alekosz és Laci pedig egymásra pakolt.
Vágólapra másolva!

"Ez a valaki még nem párbajozott. Abszurdnak tartom, hogy valaki úgy jut el a fináléig, hogy előtte nem párbajozik. Szeretném látni, milyen a harcban" - kezdte Alekosz, és Lacit jelölte meg. A megnevezett ballagott a táblához, aki egy korábbi, "ennek nem lesz jó vége" mondatban érzett gúny miatt tett jelet Alekoszra.

Anikó nagy riválisának tartja Gigit, nem is kedveli különösen, így vele szeretne párbajozni. "Most jutottunk el olyan szintre, hogy mindenki maradni akar" - tette hozzá. Gigi számított a jelre, nem lepte meg: őt viszont sokszor megbántotta Éva, konfliktusaik is voltak, így rá tett jelet. A szőke, göndör lány nem akar többet egy fedél alatt lenni Jerzyvel, aki sunyinak is nevezte, így vele menne párbajra.

rtl klub, sajtóklub

"Folymamatosan veszekszünk. Régóta megy a huzavona, ennek véget kéne vetni" - magyarázta Jerzy, és Évát (a képen jobbra) nevezte meg ellenfélként. Furcsa húzások és célozgatások miatt szintén rá tett jelet Béci, aki szerint a lányból a katonai héten kijött a legrosszabb énje. "Amíg a testvérpár, Laci és Jerzy is itt van, addig én fogom kapni a jeleket" - kommentálta az eseményeket a megjelölt.

A realitynek hamarosan vége, a hírt Lilu közölte a lakókkal - erről itt olvashat.