VV4-kiválasztás erős taktikázással

Vágólapra másolva!
A Való Világ 4-ben az elmúlt három hónapban az átlagos telenovella-főszereplőknél is több szenvedést bemutató Gombi nagyon ki akart már menni párbajra, minden szövetségese rá tette a jelet, kérésének megfelelően, így jövő szombaton biztosan megmérkőzik a stúdióban egy később megnevezendő ellenféllel.
Vágólapra másolva!

Béci egykedvűen Gombira (a képen) tett jelet, mert úgy érzi, sokszor volt hullámvölgyben, és egy párbaj jót tenne neki. Utóbbi szerint Alekosz a VV4 nagy esélyese, őt jelölte meg, az ellenzék egyetlen férfi tagja szerint viszont Gigi fölényes és nagyképű lett a bátyja győzelme óta, rá tette a jelet. A barna lány ugyan szurkol Gombinak, de őt nevezte meg előzetes taktikai megbeszélés után, Anikó viszont elmondta, hogy tudja, hogy megosztó személyiség, de olyan gyűlőletet kapott Jerzytől, amilyet mástól még soha. "Úgy gondolom, nem tudnék vele együtt élni" - közölte, de legalább nem köpte le, nem úgy, mint göndör lakótársa három nappal korábban.

Forrás: [origo]

A hét legbotrányosabb jelenetét produkáló, azt látványosan megbánó Éva lépett a táblához: úgy érezte, őt falkában támadják a villában, és mivel konfliktusa volt Jerzyvel, rá tette a jelét. Utóbbi elmondta, hogy már nincs baja Gombival, de annak kérésének megfelelően őt küldené párbajra, Laci pedig szintén olyan emberre rakott jelet, aki legközelebb áll hozzá - ugyancsak Gombi neve hangzott el. "Nagyon remélem, hogy az a megméretés neki, bármelyik ajtó nyílik ki, győzelem lesz" - fűzte hozzá. A korábbi, tébolyult ámokfutásokhoz képest mostanában meghökkentően visszafogott és csendes Szandika zárta a sort, olyanra tett, akit szeret, de sok hullámvölgybe került az elmúlt időkben: "Az az ember nem más, mint Gombócka" - sóhajtotta.

Interjúnk a VV4 főszerkesztőjével itt olvasható.