Új partnert kapott Ördög Nóra a Csillag születikre

Vágólapra másolva!
A legutóbb a Viasat3-on, az Álomépítők-ben látott Nagy Sanyi lesz Ördög Nóra műsorvezető-partnere a Csillag születik harmadik évadjában. A műsor forgatása a jövő héten kezdődik.
Vágólapra másolva!

Legutóbb a Viasat3-on, az Álomépítők-ben volt látható a korábban a Z+ csatornán Alex néven ismertté lett Nagy Sanyi - a Csillag születik harmadik sorozatában őt kapta Ördög Nóra műsorvezető-partnerként. Az RTL Klub által szervezett sajtótájékoztatón Alex elmondta, hogy nagy izgalommal készül, mintha bokszoló lenne első komoly meccse előtt, majd méltatta a korábbi műsorvezetőt, Stohl Andrást, aki "kitaposta az utat". Ördög Nóra elárulta, hogy egyáltalán nem találkoztak korábban, csak egy hete mutatták be őket egymásnak.

Fotó: Mudra László [origo]
További képek a sajtótájékoztatóról, kattintson a képre!


A tehetségkutató műsort a jövő héten kezdik forgatni, eddig a casting zajlott (erről bővebben itt írtunk). A Csillag születik zsűrije nem változott, a második évadban látott művészek pontoznak majd. Szirtes Tamás udvariaskodva megjegyezte, hogy az előző sorozat élete nagy időszaka volt, és főleg a táncosok produkciójára kíváncsi, az utcai művészetek mellett - a klasszikus művészeteket pártoló, versmondókat is váró Fáy Miklós pedig megígérte, hogy nem lesz kevésbé szigorú.

Fotó: Mudra László [origo]
További képek a sajtótájékoztatóról, kattintson a képre!


"Az első pár napban csak az a dolgunk, hogy hátradőljünk, és hagyjuk magunkat szórakoztatni" - vázolta kellemes helyzetét Oroszlán Szonja, aki bűvészeket is szeretne megnézni. Hernádi Judit is maradt a zsűriben, a "győztes csapaton ne változtass"-elv alapján, természetesen ő is várja a rajtot. A régebbi előadók közül Csikós Szabit emelte ki, akit majdnem kiejtettek az elején, de ehhez képest egészen messzire jutott.