Magyar thrillersorozat készül a netre

MAB
Vágólapra másolva!
Az internetre készül a MAB című széria, melyet az első magyar thriller websorozatként definiálnak az alkotói.
Vágólapra másolva!

A MAB című websorozat honlapján már megnézhető a széria előzetese, amely izgalmas, a magyar tévésorozatoktól képileg elütő produkciót ígér a nézőknek. A történet középpontjában egy rejtélyes tömeggyilkosság áll, melynek áldozatai egy bérház lakói: a nyomozók egy emelet kivételével mindenhol találnak holttesteket, vérnyomokra viszont csak a kimaradt szinten bukkannak.


A sorozatot Horgas Ádám, az Atlantis Színház alapítója készíti, aki társulata produkcióiban rendezőként, koreográfusként, színészként, táncosként és zeneszerzőként is közreműködik. A MAB-hoz karakteres szereplőgárdát sikerült összeszednie, többek között Bánsági Ildikó, Botos Éva, Fodor Annamária, Almási Sándor, Hirtling István és Stubnya Béla is feltűnik a szériában.

Az epizódokat a nézők a produkció YouTube-oldalán követhetik majd figyelemmel, ahol hírlevélre is feliratkozhatnak, hogy azonnal értesüljenek a legfrissebb feltöltésekről. A sorozathoz - a magyar mellett - angol, német, spanyol és orosz nyelvű felirat is készül.