Az X-Faktor mentorai Takács Nikolast mentették meg

X-Faktor mentorok, Nagy Feró, Malek Miklós, Keresztes Ildikó, Geszti Péter
Vágólapra másolva!
Az X-Faktor november 13-i adásában a legkevesebb nézői szavazatot a Non Stop formáció és Takács Nikolas kapták, a versenyt utóbbi előadó folytathatja.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub tehetségkutatójának november 13-i adásában toplistás dalokat adtak elő a versenyzők: az első fellépő Takács Nikolas volt, egy Jamiroquai-számmal, őt Janicsák Veca követte a Piramis Ha volna két életem című slágerével. Az utolsó fellépő, Vastag Tamás előadása után a szereplők egy Beatrice-egyveleggel rukkoltak elő, közös produkció gyanánt.

A legkevesebb nézői szavazatot az este során Takács Nikolas és a Non Stop énekegyüttes kapták, így ők párbajoztak. Keresztes Ildikó szerint a Non Stop remekelt, de az elmúlt hetekben saját mentoráltja volt jobb. Malek Miklós az együttes segítője, így persze Takács távozására voksolt, Nagy Feró két fantasztikus előadásról beszélt, majd távozónak az énekegyüttest jelölte meg. Geszti Péter döntött, a csapatot küldte haza, így Malek mindhárom formációja kiesett a versengésből.

Rezgett a léc Király L. Norbinál is, aki a show után a Cool tévén Ördög Nórának elmondta, hogy érzi, csalódást okozott kedvelőinek, gyenge produkciót nyújtott, és ő maga is meglepődött, hogy nem kellett párbajoznia.