Új műsorvezetőkkel, Stohl és Lilu nélkül indul a Való Világ 4

Vágólapra másolva!
A Való Világ negyedik szériájában az RTL Klub új műsorvezetőket vet be, így sem Nóci, sem Lilu, sem Stohl visszatérése nem várható. Herman Péter kreatív producer szerint sok egyetemista jelentkezett, és negyven fölöttiek is szép számban próbálkoznak.
Vágólapra másolva!

"Az új Való Világ-nak a műsorvezetői nem azok lesznek, akik valaha voltak. Új arcokat keresünk, és meg is találtuk azokat. Hogy kik azok, még legyen titok" - mondta Herman Péter kreatív producer. A műsorba 20 ezernél többen jelentkeztek, sok az egyetemista, kicsit több a lány, mint a fiú. Meglehetősen nagy számban vannak a negyvenesek, ami korábban nem volt jellemző.

Herman szerint a Való Világ mindig a civil emberek valóságshow-ja volt, ez így is marad. "A közismert, ismert embereket biztosan kizárjuk" - jelezte, hogy nem celebekkel tervezik teletömni az épülő villát.

Stohl visszatérését Kolosi Péter programigazgató pár héttel ezelőtt nem tartotta lehetetlennek (az interjút itt olvashatja), Lilu műsorvezetői lehetőségeiről pedig több lap is írt a közelmúltban. A kreatív producer szeptember 2-i közlése szerint viszont új emberek jönnek, Lilunak így marad a Reggeli.

"Én erről még nem hallottam, de sajnálom, ha nem én kapom a műsort. Nekem ott indult el az RTL-es pályafutásom, nagyszerű élményként maradt meg. Valaminek a kezdete volt számomra, egy hosszú, napi műsorfolyam, amelybe az ember teljesen bele tudott temetkezni: nem a valós események érintettek meg, hanem a villában lévők mindennapjai, problémái, egyszóval olyan volt, mint egy másik bolygón élni" - mesélte a [origo]-nak.

Lilu az első nagy tévéadásra is szívesen emlékszik, akárcsak a párbajok, a beszavazóshow-k hangulatára, a majdnem négyórás adásokra. "Szakmailag nagyon nehéz volt, súgógép nélkül. A főszerkesztő instrukcióit villámgyorsan be kellett tartani, gyorsnak, élesnek kellett lenni. Az első adás előtt pedig izgultam, a poklok poklát jártam meg, hiszen előtte a VIVA-ban egy kis szobában, 1-2 kamera társaságában dolgoztam, a VV-ben pedig egyszerre csak ott találtam magam 15 kamera és zajos tömeg előtt. Amikor az első adás lement, éreztem, hogy ezt akarom csinálni" - emlékezett.

Érdekes vagy pocsék tévéműsort, reklámot látott? Mi zavarja a képernyőn? Kérdése, aggodalma, sztorija van? Írja meg nekünk!