Túl elfoglaltak a sztárok a kedvelt tévéműsorukhoz

Vágólapra másolva!
Hiába szereti nagyon Sarah Jessica Parker vagy Drew Barrymore az Amazing Race-t, idejük nem lenne egy sztárokkal felálló kiadásra.
Vágólapra másolva!

Az amerikai tévétörténet egyik legsikeresebb reality-formátuma az itthon is látható, hétszeres Emmy-győztes Amazing Race, amelynek már a 17. szezonja indul szeptemberben az USA-ban. Bár civilekkel is nézik, de valószínűleg egy celebritásokkal felálló sorozat még jobb számokat szállítana.

Forrás: [origo]

Phil Keoghan, aki a műsor házigazdája 2001 óta, az EW-nek elmondta, hogy nagyon szeretett volna egy szériát hírességekkel, de egyelőre nem jött össze. Az új-zélandi születésű tévés szerint Sarah Jessica Parker nagy rajongója a műsornak, Drew Barrymore is kedveli, ahogy az Így jártam anyátokkal Barney-ja, Neil Patrick Harris is gyakran követi, de hiába bukkan fel rendre egy hollywoodi kiadás terve, képtelenség a sokat forgató tévés és mozisztárokat összehozni több hétre, míg egy ilyen utazós reality forgatása tart. "Ha minden híresség, aki azt mondta nekem, hogy szereti a show-t, aláírt volna nálunk, az nagyszerű lett volna" - tette hozzá.

A képek a 16. évadból vannak.