Sci-fik és kritikus menyasszonyok a Viasat3 és a Tv6 őszében

Vágólapra másolva!
Szeptemberben indítja magyar szereplőkkel a Viasat3 a Négy esküvő című valóságshow-t, amelynek végén egy pár  nászútját a csatorna fizeti. Sorozatok közül jön a Royal Pains, a Caprica és a 13-as raktár.
Vágólapra másolva!

A Viasat3 felhívására több száz házasulandó pár jelentkezett a Négy esküvő című műsorba, közülük igyekezett kiválasztani a csatorna érdekesebb, izgalmasabb jegyeseket az ország különböző pontjairól. Szeptember 14-én kerül a képernyőre először az esküvőt, lakodalmat is mutató műsor, amelyben a versenyző menyasszonyok meghatározott paraméterek alapján értékelik konkurenseik esküvőjét, a legtöbb pontot elérő játékos pedig egzotikus nászútra utazhat párjával.

A Viasat Broadcasting ugyanakkor a napokban exkluzív kábeltelevíziós jogokat vásárolt az NBC Universal International Television Distributiontől, melyek közt mozifilmek, sorozatok és minisorozatok szerepelnek. A mozifilmek közt olyanokat találunk, mint A Bourne-csapda, a Halálosabb iramban, a King Kong, a Hulk, a Szakíts, ha bírsz! vagy a Miami Vice.

A megállapodás - többek között - tartalmazza a Doktor House, a Royal Pains, a Caprica és a 13-as raktár című sorozatok sugárzási jogát is.