Megvan az X-Faktor egyik mentora

Vágólapra másolva!
Nagy Feró lesz a 2010 őszén képernyőre kerülő show egyik mentora.
Vágólapra másolva!

A Fókusz-ban jelentette be az RTL Klub, hogy az 1963 óta zenélő Nagy Feró lesz az ősszel képernyőre kerülő, a Megasztár ellenfelének szánt X-Faktor egyik mentora. A műsorban négy befutott zenész segíti, majd zsűrizi az előadókat és együtteseket: az RTL Klub szerint a másik három mentor is profi zenész lesz, olyan, aki több tehetség indulásánál segédkezett.

A csatorna a felkért zenészeket titoktartásra kötelezte, Nagy Feró május 26-án még a következőket nyilatkozta lapunknak: "Nem tudok róla, hogy én ott mentor lennék, bár nagy megtiszteltetetés lenne. Ott nemcsak zsűrizni kell, beszólogatni, hanem segíteni a fiatalokat. Castingon részt vettem, de egészen más műsorra, ebből lehet a félreértés. Babonából arról a másik műsorról azonban addig nem beszélnék, míg nincs aláírt szerződés."

Nagy Feró a Beatrice frontembereként lett ismert, de ott volt a Bikini, a Pokolgép indulásánál is, az utóbbi években pedig kereskedelmi tévéműsorokban szerepelt, látták a Tv2-n a Hal a tortán, az RTL Klubon a Vacsoracsata és a Kalandra fal! nézői.