Rékasi Károly eltűnik a Barátok köztből

Vágólapra másolva!
A Barátok közt rosszfiúja egy időre eltűnik a szappanoperából: a nézők igazságérzete követeli, hogy ennyi bűn ne maradjon megtorlatlanul. 
Vágólapra másolva!

A tévénézők igazságérzetének megfelelő döntést hozott a Barátok közt produkció, mikor kiírta a történetből egy jó darabig Rékasi Károly figuráját. Az [origo] kérdésére a stáb részéről elmondták, hogy Bartha Zsolt annyi gaztettet követett el a közelmúltban, hogy hiába jó karakter, hiába kedvelik a nézők is, nem maradhatott tovább szabadlábon, mert az azt sugallná, hogy bűnözni voltaképp veszélytelen és ugyanakkor jövedelmező elfoglaltság.

A történet szerint Bartha Zsoltot a saját esküvőjén tartóztatták le, miután részt vett egy betörésben, és egyéb törvénysértéseket követett el. "Így itt volt az ideje, hogy a törvény lecsapjon a kávéház-tulajdonosra, és Zsófi újdonsült férje hamarosan börtönbe kerüljön. Amíg Zsolt a büntetését tölti, addig az őt alakító Rékasi Károly sem lesz látható a Mátyás király téren, de visszatérésekor még az is elképzelhető, hogy Zsolt egy újabb oldalát ismerhetik meg a nézők" - áll a csatorna közleményében.

rtl sajtóklub
rtl sajtóklub

Életveszélyes fenyegetés, zsarolás mellett volt a karakter múltjában betörés, pénzhamisítás, embercsempészet, de rendszeresen verekedett is, néha pedig vízzel teli hordóba nyomkodta ellenfele fejét.