Saját tévéműsort kapott A Társulat királya

Vágólapra másolva!
A Társulat-ban István király szerepét elnyert Feke Pál márciustól a Duna tévén vezet zenei magazinműsort.
Vágólapra másolva!

Március 6-tól minden szombaton 19 órától láthatják a Duna Televízió nézői A zene az kell című magazinműsort, melyet A Társulat felfedezettje, Feke Pál vezet. A tizenhat részes sorozat a zenés színház világát mutatja be, a rockoperákra éppúgy kitérve, mint a musicalekre és az operettekre.

Természetesen nem történeti áttekintésről van szó, a műsor célja inkább az, hogy az éppen futó előadásokon keresztül népszerűsítse a fenti műfajokat. Feke ennek érdekében végigjárja az ország színházait és próbálja testközelbe hozni a darabokat: beszélget az alkotókkal és a szereplőkkel, sőt néha a büféssel is, miközben számos kulisszatitkot bemutat.

Feke A Társulat után a Csináljuk a fesztivált című műsorban szerepelt, műsorvezetőként ez az első munkája. Új világ vár című albuma időközben aranylemez lett, folyamatosan játszik a Madách Színházban, a kecskeméti Katona József Színház Nyomorultak musicaljében pedig Jean Valjeant fogja játszani, a bemutatóra nyáron kerül sor. Feltűnik a legdrágább magyar minisorozatban, a Géniusz, az alkimistá-ban is.