A Tv2-vel tárgyal Hajdú Péter

Vágólapra másolva!
Hajdú Péter szerint az év végén lejár a szerződése a Story tévével, de a csatornánál úgy tudják, hogy 2010 decemberéig él a kontraktus.
Vágólapra másolva!

A Bors híre szerint Hajdú Péter más csatornákkal is tárgyal, miközben a Story tévén fut az Esti frizbi, az ATV-n pedig a Névshowr. "Hajdú Péternek érvényes szerződése van a Story tévével 2010. december 31-ig. 2008-ban egy plusz egy évre szerződött, amelynek értelmében a csatorna jogosult azt egyoldalú nyilatkozattal meghosszabbítani. Ezt megtettük, azaz él a szerződés. A legutóbbi műsorában Hajdú Péter kétszer is utalt arra, hogy ő és az Esti frizbi látható lesz a Story tévén 2010-ben, a csatorna ennek tudatában tervezi a jövő évet" - nyilatkozta a lapnak Ruszkai Nóra, a Sanoma Rt. vezérigazgató-helyettese.

Az [origo] megkeresésére a műsorvezető sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta a hírt, miszerint más csatornákkal is tárgyalna. "Az én olvasatomban a Story tévénél idén, december végén jár le a szerződésem. Két adás még lesz idén, ezekre készülök. 2010-re pedig egy érvényes szerződésem van, ez pedig a Névshowr-t köti az ATV-hez" - mondta.

"Tárgyalunk Hajdú Péterrel, de nem publikus, milyen műsor került szóba" - válaszolta kérdésünkre Magyar Rita, a Tv2 szóvivője.