Fábryval halovány a Milliomos

Vágólapra másolva!
Lerontja a Fábry Sándorral felvett celebes kvíz az RTL Klub közönségarányát.
Vágólapra másolva!

Nem kell különösebben tartania az RTL Klubnak a Tv2-től, hiszen fölényesen vezeti a nézettségi listákat. Ennek több oka van: a Tv2 túl sokáig pihentette nézett sorozatait, a Jóban Rosszban soha nem látott hosszúságú nyári pihenője után gyengén tért vissza, ráadásul rossz döntések, vagy gyengén megvalósított formátumok (Sztárral szemben, Celebműszak) is gyengítették az ellenfelet.

A Kozsó-féle celebekkel felvett Legyen Ön is Milliomos! viszont az RTL-en szerepel, de az Esti Showder-rel rendre nyerő Fábry és Vágó régi vetélkedőjének nászából nem lett nagy siker. Legutóbb a Tv2 a Csajozós film-et dobta be ellene, a kvíz pedig jelentősen gyengült az első adás óta a 18-49-es célcsoportban. Csütörtökön a Barátok közt még közel 40 százalékot, pontosabban 39,4-et ért el, ezt pedig látványosan lerontotta a Milliomos, mely csak 26,6-os közönségarányt kapart össze.

Ha hozzávesszük, hogy az RTL-en aznap a Híradó és A széf is 30 százalék fölött teljesített, látható, hogy a napot különben megnyerő csatornán nincs nagy jövője a Fábry vezette, mindenféle hazai celebritást, képernyőst, zenészt, színészt felvonultató Milliomos-nak. Gyenge a nézőmegtartó ereje, fizetni kell a formátumért, a gyártásért, Fábry sem olcsó - és persze nyeremények is vannak.