Tévében keres párt a playmate

Vágólapra másolva!
A Playboy egykori modellje, Megan Hauserman több realityben feltűnt már, most épp egy milliomos férjet keres.
Vágólapra másolva!

A zenei csatornaként indult, ám ma már egyre több realityt gyártó VH1 legújabban Megan Hausermant nyerte meg egy műsorhoz: a volt modell formás idomain kívül nem sokat tett le az asztalra, így ideális jelölt arra, hogy egy valóságshow főszereplőjévé váljon.

A Megan Wants a Millionaire címet kapott produkció egy társkereső műsor lesz, ahol a hölgy kegyeiért csupa jóképű és gazdag (vagy nem annyira jóképű, de mindenképpen gazdag) férfi fog versengeni - Hauserman ugyanis azt vette a fejébe, hogy tévés közvetítéssel talál magának egy milliomos férjet.

A show afféle női változata a Who Wants to Marry a Multi-Millionaire?-nek, amelyben egy multimilliomos férfi, bizonyos Rick Rockwell válogatott ötven nő közül. Hausermannak kisebb kínálat áll a rendelkezésére, a műsorban ugyanis tizennyolc jelentkező vesz részt.

Az egykori playmate a VH1 több realityjében feltűnt már, az I Love Money-ban és a Rock of Love-ban is láthatta őt a közönség. Legutóbb akkor cikkeztek róla az újságok, amikor beperelte Sharon Osbourne-t (Ozzy feleségét), mert az állítólag rátámadt egy forgatáson.